top of page

Testamente-advokaterne

En del af Juristhuset

Testamente-advokaterne hører til i Juristhuset.

 

Juristhuset Advokatanpartsselskab består af en kreds af erfarne og knalddygtige advokater og erhvervsjurister.  Vi har 100% fokus på, at vi, i vort arbejde skal skabe værdi for vores klienter.

Juristhuset er et advokatkontor, der bistår klienterne med alle de juridiske udfordringer og advokatopgaver, som klienten måtte få behov for at få hjælp til.

Juristhusets fokusområde er klienten.

Arbejdet med testamenter er en af Juristhusets fagområder, men det er bestemt ikke kun arveret vi beskæftiger os med.

Hvis du har en advokat-opgave som ikke lige er et testamente, så er vi lige her: 
Juristhuset.dk  -  Klar til at hjælpe dig

Hvem er vi

Advokat Erik Gravgaard

Email : eg@juristhuset.dk  -  Tel.  70 236 444

Advokat Erik Gravgaard

Advokat med speciale i KLIENTEN

Advokat Erik Gravgaard har et godt og grundigt kendskab til næsten alle retsområder.

Advokat Erik Gravgaard:

“Jeg bliver ofte spurgt om hvilke typer sager jeg tager mig af – hvad der er mit speciale.”

Hertil svarer jeg, at mit speciale er klienten. Det er naturligvis et lidt fjollet svar, der ikke lige var hvad spørgeren mente, men det er ikke desto mindre sandt.

 

Hvor mange advokater vælger at tage et eller to specialområder, som de så har fuld fokus på, vælger jeg at have fuld fokus på klienten og lige præcis hans eller hendes særlige situation og alle de forhold og omstændigheder, som måtte gælde for netop den klient.

 

Det betyder at jeg ikke f.eks. kaster mig ud i alene at se på skatteretten i en sag, hvor løsningen måske er at undgå det skatteretslige problem, ved at finde en anden – og måske meget bedre og billigere – løsning på sagen.

 

Mine mange år som erhvervsaktiv indenfor et stort antal brancher, hvor jeg har været med til at starte mere end 30 virksomheder op, betyder at jeg 100% kender til de mange små og store udfordringer man møder som virksomhedsleder og -ejer.

 

Jeg bistår hovedsageligt små- og mellemstore virksomheder med alle de udfordringer de møder.

 

Herunder udarbejdelse af kontrakter, kapitalfremskaffelse, bestyrelsesarbejde, samarbejdsaftaler, køb og salg af virksomheder, generationsskifte, køb og salg af ejendomme samt førelse af retssager.

 

Men da mine erhvervsklienter jo ofte er ejerledede virksomheder, omfatter mit advokatarbejde også ejerens private forhold. Det kan f.eks. være oprettelse af ægtepagt eller testamente, straffesager, skilsmisser samt alle mulige andre sager, man som privatperson kommer ud for.

"Min fornemste opgave er,
at tjene min klients interesser"

bottom of page